top of page
  • Skribentens bildKarin Bäcklund

Ny bokserie om PR!
Den 15 oktober släpper PR-kollektivets Karin Bäcklund två böcker om PR tillsammans med författaren och gig-experten Marianne Olsson. Böckerna är del av en serie anpassade för att passa olika yrkesgrupper. Först ut är två böcker om PR för författare samt för giggare och konsulter. Senare i höst släpps den tredje boken i serien - en PR-bok för startups.

Idag släpper många böcker själva, vi ser samtidigt en stor ökning av giggare och antalet startups är stort. För de här grupperna är synlighet väldigt viktigt och många behöver hjälp med PR och digital kommunikation samtidigt som man kanske inte har möjlighet att lägga pengar på konsulter. Böckerna är till för de som vill sköta allt själv eller för den som vill lära sig mer för att bli bättre beställare.


Böckerna ger tips och råd för att lyckas nå igenom bruset

Böckerna innehåller handfasta tips, råd och verktyg för hur man jobbar framgångsrikt med PR och kommunikation i egna kanaler. Boken fokuserar på PR eftersom det är ett kostnadseffektivt och trovärdigt sätt att nå ut till en bred publik, men berör också kommunikation i egna kanaler eftersom det är nära kopplat till PR.

Det finns fantastiska möjligheter i dagens digitala medielandskap och personligen brinner jag för att få fler att förstå vad man faktiskt kan göra för att nå ut och därmed också stärka sitt varumärke och för att sälja.


De två första böckerna släpptes som e-böcker den 15 oktober och som ljudböcker ett par veckor senare. Den tredje boken beräknas finnas att köpa i december.


Köp böckerna på Adlibris eller på Bokus.


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page