top of page
  • Skribentens bildKarin Bäcklund

Uppstickarna möter kvinnliga tankeledare i samtal om kommunikation

Uppdaterat: 22 apr. 2019Inspirationspodden Uppstickarna är nu inne på sin tredje säsong. Programleder gör Karin Bäcklund, pr-konsult Not just Cake, och Johanna Snickars, kommunikationschef Ericsson, som i podden möter i podden framgångsrika kvinnliga tankeledare som sticker ut i samtal om karriär och kommunikation. Gästerna är båda välkända och lite mindre kända personer som genom kommunikation gör skillnad.


Gästerna i podden är personer som programledarna är nyfikna på och som kan inspirera genom att de berättar om sin karriärbana och sin syn på kommunikation. Gästerna har varit förvånansvärt personliga och delat med sig av egna erfarenheter och tankar kring sina karriärer. De har frikostigt bjudit på tips, och berättar även när det inte gått så bra.

Tidigare gäster är bland andra Alice Bah Kuhnke, Sofia Kacim, Emma Frans, Judith Wolst, Nina Åkestam, Lisa Rytter, Vendela Ragnarsson, Aurore Belfrage, Siduri Poli, Superturken, Andra Farhad, Sofie Lindblom, Martina Lind, Linda Waxin och Caroline Lidman för att nämna några namn.


Här kan du lyssna på Uppstickarna!

26 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page