top of page
  • Skribentens bildFredrik Pallin

PR-kollektivet bakom Reflex nya varumärke Reform

Uppdaterat: 22 apr. 2019Filmen är framtagen av Cirkelnio

Två av PR-kollektivets medlemmar; Fredrik Pallin och Andreas Beronius har sedan tidigare arbetat med arkitektbyrån Reflex Arkitekter. Fredrik övergripande kring PR och kommunikation och Andreas med grafisk design och webb. När Reflex Arkitekter lanserade en ny inredningsstudio stod PR-kollektivet för kommunikation, varumärke och grafisk design.

Reform är från start ca 20 inredningsarkitekter, arkitekter, ljusdesigners och projektledare. Reform drivs som en del av Reflex och leds av Jenny Öberg, partner och tidigare ansvarig för Reflex inredning och Peter Sahlin, tidigare vd för PS Arkitektur. Dessutom etableras en ny ljusstudio som leds  av Beata Denton som har en gedigen erfarenhet av ljusprojekt inom arkitektur och inredningsprojekt.

– Med Reform ville vi skapa ett varumärke som sticker ut och attrahera andra typer av kunder än Reflex Arkitekters. Samtidigt var det viktigt att hitta kopplingarna mellan Reform och Reflex, eftersom det är samma familj, säger Fredrik Pallin. – Utmaningen har varit att hitta ett syskonskap mellan Reflex och Reform, samtidigt som Reform vill vara lite kaxigare och sticka ut. Resultatet är ett samspel mellan Reflex och Reform där båda varumärkena hjälper varandra, säger Andreas Beronius.14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page