top of page
  • Skribentens bildFredrik Pallin

Moblrn lanserar Almedalsförlängaren

PR-kollektivets kund Moblrn lanserar nu “Almedalsförlängaren” - en tjänst anpassad för att öka effekten av de seminarier företag och organisationer genomför i Almedalen.

Varje år genomförs flera tusen seminarier under Almedalsveckan. Företag och organisationer lägger ner mycket tid och stora summor pengar för att locka deltagare till just sina evenemang. Men få har koll på vilka som kommer och har ofta inga verktyg för att följa upp seminariet efter Almedalsveckan. Detta vill Moblrn ändra på och lanserar nu Almedalsförlängaren.

Almedalsförlängaren är ett digitalt verktyg där du skapar ett program för hur du engagerar din målgruppen via mobilen. Före, under och efter seminariet i Almedalen.

Med Almedalsförlängaren kan arrangören bjuda in deltagarna redan innan seminariet för att ställa frågor och dela material i form av texter och filmer. Under själva seminariet går det att använda appen för interaktion. Men den stora nyttan är uppföljningen efter Almedalen då man kan använda Moblrns tjänst för att skicka ut presentationen, filmer, ställa frågor och uppdatera deltagarna om nyheter kopplat till seminariet.

Almedalsförlängaren i korthet: Starta ditt seminarium ett par dagar innan i mobilen. Ställ frågor inför seminariet.Möjlighet till interaktivitet under seminariet. Samla allt i appen; presentationer, filmer, intervjuer med deltagare, kontaktuppgifter etc. Följ upp direkt efter med frågor. Fortsätt dialogen efter semestern. Som arrangör får du tillgång till Moblrns plattform och kan därigenom lägga upp material i form av text, film och bild som sedan skickas ut till mottagarna via en pushnotis i Moblrns app. Läs mer om Moblrn här: https://www.blog-se.moblrn.com


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page