top of page

Samarbetspartners

Bild_Johanna.png

Johanna Björklund, Grafisk Designer & Illustratör

Johanna är Grafisk Designer och Illustratör sedan 8 år tillbaka och driver sedan hösten 2019 Jonie Design AB och frilansar nu mot företag och byråer. 

 

Hon har arbetat på byråer som Nine Yards, Springtime, Springtime-Intellecta och Jung. Hennes arbete tar sig uttryck i konceptuell form, print och digital produktion. Ex. miljöskisser, bildretuschering, mockups, visuella identiteter, infografik, rörligt/animerat, bygga dramaturgi och begriplighet i presentationsmaterial samt att ge rådgivning inom grafisk kommunikation.

 

Illustration är hennes hjärteområde och något hon gärna implementerar i formgivningen eller skapar som en renodlad estetisk upplevelse.

 

Johanna skriver bloggar och skriver för tidskriften CAP&Design.

 

Se mer på Johannas profil på LinkedIn

 

Urval av kunder som hon har jobbat med: 

Stockholms läns landsting, SECO Tools, ICA, Merck, Landshypotek Bank, Röda korset, NK, Arla m.fl.

patrik-2.png

Patrik Alriksson, Digital strateg 

Patrik hjälper marknadsteam, byråer och b2b-företag att nå fantastiska resultat genom digital marknadsföring. Med sinne för siffror, diagram och statistik avslöjar han vad som egentligen händer med dina och konkurrenternas aktiviteter på nätet. 
 

Han jobbar på Makeable STHLM, en designbyrå med fokus på onlinestrategier, webbdesign och mätbarhet. Behöver du till exempel hjälp med annonsering på Facebook, LinkedIn eller Google Adwords ta kontakt.

 

Se mer på: https://www.alriksson.nu

Urval av kunder som han har jobbat med: 

Apohem, Volvo CE, Climber, Birdh

cirkel9_edited_edited.jpg

Cirkelnio är en skicklig och snabbfotat filmbyrå med kunder som Philips, Svenskt Näringsliv och Philips. PR-kollektivet har jobbat med Cirkelnio för projekt tillsammans med kunden Reflex Arkitekter.

 

Se mer på Cirkelnios webb

 

Bland kunderna de arbetar med just nu märks:

 

Bosch

Svensk Handel
OKQ8

Electrolux

Nordic Choice Hotels

Aleris

dwiseloggan.jpg

Dwise är en programmatisk mediabyrå som hjälper företag och byråer med att planera och köpa strategiska online display kampanjer samt produktion av kreativt annonsmaterial. Programmatisk handel innebär möjlighet till djupare styrning samt effektivare optimering.

 

Dwise ser stora synergier hur man kan taktiskt kan kombinera PR aktiviteter med den programmatiska världen. Välkommen att kontakta oss för närmare beskrivning.

Läs mer på Dwises webb

 

Bland kunderna de arbetar med just nu märks:

 

Pfizer
Novartis

Lilly

Takeda

AstraZeneca

bottom of page